خورش قورمه سبزی با سبزی خشک

 

خورش قورمه سبزی با سبزی خشک , خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک , خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه خورش قورمه سبزی با سبزی خشک

خورش قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره نحوه پخت و طرز تهیه خورش قورمه سبزی با سبزی خشک و تازه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای خورش قورمه سبزی با سبزی خشک

::سبزی خشک ۵٠ گرم حدوداً معادل یک کیلوگرم سبزی تازه

::گوشت بدون چربی (فیله یا ران) ٣٠٠ گرم

::لوبیا چیتی ١ پیمانه

::پیاز ١ عدد

::سیر پوره شده ١ قاشق چای خوری ( در صورت تمایل )

::لیمو عمانی ٣ عدد

::آب ٢ – ١ عدد لیمو ترش

::شنبلیله خشک ١ قاشق غذا خوری سرخالی

::روغن به میزان لازم

::نمک, فلفل, ادویه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با سبزی خشک

اولین قدم برای استفاده از سبزی خشک,مثل هر سبزی دیگه، شستن اون است. پس ابتدا سبزی رو اندازه می کنیم و به مدت ٢٠ – ١۵ دقیقه در آب نسبتاً گرم می خیسونیم. اگه دقت کنین متوجه می شین چقدر این سبزیجات خشکی که از بازار تهیه می کنیم کثیف است. پس با حوصله دو سه بار آب اون رو عوض می کنیم و ترجیحاً از خیر یکی دو قاشقی که ته ظرف می مونه می گذربم. سبزی ها رو بعد از شستن و آبکش کردن, داخل ماهیتابه ریخته و اجازه می دیم آب اون روی حرارت کاملاً گرفته بشه. بعد روغن رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سبزیجاتمون خوب خوب سرخ بشن و به رنگ تیره در بیان.تو این فاصله که سبزی ها دارن سرخ می شن، می ریم سراغ پیاز، که باید خیلی خیلی ریز خرد شده باشه.

خورش قورمه سبزی با سبزی خشک , خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک , خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه خورش قورمه سبزی با سبزی خشک

گوشت خورش قورمه سبزی

بعد از کمی طلایی شدن پیاز, سیر پوره شده رو اضافه و قبل از اینکه سیر سرخ بشه, گوشت و ادویه های لازم رو اضافه می کنیم و یه تفت کوچک می دیم.گوشت قورمه سبزی نباید سرخ بشه چون در صورت سرخ کردن زیاد آب گوشت گرفته می شه و داخل خورش سفت می شه. پس همین که رنگ عوض کرد کافیه و بعد لوبیا رو اضافه می کنیم و دوباره با هم یه تفت می دیم در حدی که پوست لوبیاها تا حدی چروکیده شه. نهایتاً سبزی های سرخ شده رو هم اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت، سه چهارم ظرف رو از آب پر می کنیم و بعد از جوش آمدن آب، زیر شعله رو کم می کنیم تا گوشت و لوبیا تا حدی پخته شن.وقتی گوشت و لوبیا نیم پز شد, لیمو عمانی و حدوداً نیم ساعت مونده به سرو غذا شنبلیله خشک رو اضافه می کنیم. در آخر آب لیمو تازه رو هم اضافه می کنیم تا لیموی تازه عطر بهتری به خورش بده. وقتی آب خورش کاملاً جا افتاد زیر شعله رو خاموش می کنیم و به همراه پلو ساده از خوردن یک غذای اصیل ایرانی به همراه خانواده لذت می بریم.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها