خواص انجیر

خواص انجیر خشک , خواص انجیر خشک در طب سنتی , خواص انجیر خشک در بارداری , خواص انجیر خشک برای کودکان 

مصرف انجیر به دلیل کربوهیدرات و قند موجود در آن به افزایش سطح انرژی بدن کمک می کند.میوه انجیر به شکل بیضی یا گلابی شکل است و به رنگ های سفید، سبز، زرد، بنفش و سیاه یافت می شود. انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن ” تین ” و نام انگلیسی آن ” FIG”می باشد. درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و فلسطین اشغالی برده شده است .در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص انجیر خشک سیاه تازه و زیتون برای زخم معده و کودکان در طب سنتی و بارداری در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

تاریخچه انجیر

انجیر از میوه های مفید و خوشمزه تابستانی است که بومی آسیای غربی، خاورمیانه و نواحی هند و ترکیه باشد. درخت انجیر گیاهی برگریز است و ارتفاع آن به ۷ تا ۱۰ متر و عمرش به ۱۰۰ سال نیز می رسد، نسبت به گرما مقاوم بوده و امروزه در سراسر دنیا به ویژه مناطق گرم کشت می شود. میوه انجیر به شکل بیضی یا گلابی شکل است و به رنگ های سفید، سبز، زرد، بنفش و سیاه یافت می شود. طعم شیرین و منحصر به فردی دارد که می توان به صورت تازه و خشک مصرف کرد. انجیر کال به رنگ سبز و انجیر رسیده معمولا قهوه ای یا بنفش می شود. طبع انجیر گرم و تر است.

درخت انجیر

انجیر درختی است با برگ های زرد و پنجه ای و به رنگ سبز خاکستری که بلندی آن تا شش متر می رسد و به دلیل عدم مقاومت در مقابل سرمای شدید ، در مناطق معتدله و گرمسیر کشت می شود . درخت انجیر معمولا از سال چهارم شروع به میوه دادن می کند و تا سن بیست سالگی میوه می دهد.

خواص انجیر خشک

انجیر خشک دارای کلسیم بیشتری نسبت به سایر میوه هاست به طوری که در نصف فنجان انجیر خشک ۱۲۱ میلی گرم کلسیم وجود دارد.مصرف کافی کلسیم باعث سلامت و رشد استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد. بزرگسالان روزانه به ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز دارند.یک فنجان انجیر خشک شده ۱۲ درصد از نیاز فرد برای کلسیم را برطرف می کند.اگر مایلید در رژیم غذایی خود از خوراکی های غنی از کلسیم استفاده کنید انجیر خشک این نیاز شما را براورده می کند.

خیساندن انجیر

برای خیساندن انجیر خشک کافیست تعدادی انجیر (حدودا ۵ یا ۶ عدد) را در یک لیوان آب ولرم قرار داده و اجازه دهید حداقل ۲۴ ساعت بماند.بهتر است انجیر را قبل از خیساندن باز کنید تا اگر ه یا کرمی در آن وجود دارد خارجش کنید.همچنین می توانید انجیر را در شیر خیس کنید.انجیر خیس کرده برای درمان یبوست بسیار موثر است و باید به صورت ناشتا مصرف شود.

خواص انجیر برای یبوست

انجیر منبع غنی فیبر است که باعث بهبود هضم در دستگاه گوارش شده و حرکات روده را تنظیم و یبوست را درمان می کند. برای درمان یبوست کافیست هر شب ۲ تا ۳ عدد انجیر را در آب خیس کنید و صبح روز بعد با عسل میل کنید.فیبر موجود در انجیر برای درمان اسهال نیز عالی است و به درمان سوهاضمه و درد معده کمک می کند.

مواد مغذی انجیر

انجیر، قند زیادی دارد. ۵۰ درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است. انجیر منبع غنی فیبر غذایی می باشد. لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.

سلامت قلب با انجیر

مصرف انجیر باعث کاهش سطح تری گلیسیرید موجود در خون شده و به سلامت قلب کمک می کند. تری گلیسیرید ذرات چربی موجود در خون هستند که عامل اصلی بیماری های قلبی به شمار می رود.آنتی اکسیدان های موجود در انجیر نیز با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از انسداد شریان های عروق کرونر جلوگیری می کند. انجیر همچنین حاوی فنول ها و اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ می باشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها