طرز تهیه تبوله

طرز تهیه تبوله , طرز تهیه تبوله سالاد , طرز تهیه تبوله فتوش , طرز تهیه تبوله شف طیبه 

تبّوله سالاد لبنانی عربی است که به‌طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریز شده که اغلب با سیر و پیاز با روغن زیتون، آبلیمو و نمک همراه است، تشکیل شده.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه تبوله سالاد فتوش و عدس با کینوا و انار عربی و یونانی شف طیبه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه تبوله لبنانی

بلغور: نصف پیمانه

جعفری: یک لیوان و نیم (خرد شده)

سیر: سه حبه (له شده)

آب‌لیمو تازه: ۳ قاشق

پیاز یا پیازچه: نصف لیوان (خرد شده)

گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (خرد شده)

روغن زیتون: ۳ قاشق

آب‌ جوش: سه چهارم پیمانه

خیار: ۱ عدد

نمک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری (پودر شده)

طرز تهیه تبوله لبنانی

بلغور را در ظرفی بریزید و با یک قاشق روغن هم بزنید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید، روی کاسه را بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند و بعد بلغور را آبکشی کنید.بلغور را در ظرف مخصوص سرو غذا بریزید و سایر مواد از قبیل گوجه فرنگی، خیار، پیاز یا پیازچه، سیر، جعفری، آب‌لیمو، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس دو قاشق روغن زیتون روی آن بریزید و نوش جان کنید!


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها